Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Winkelen op afspraak

U kunt bij ons winkelen op afspraak.

Onze winkels zijn tijdens de normale openingstijden geopend voor u om te winkelen op afspraak. U heeft dan de mogelijkheid om met maximaal 2 klanten en een van onze mode adviseuses op gepaste afstand bij ons te komen winkelen. Wij begroeten u heel graag weer in een van onze filialen. Wilt u ook bij ons langs komen voor de laatste Sale of de mooie nieuwe voorjaarscollectie, neem dan contact op met het betreffende filiaal voor het maken van een afspraak. 

Daarnaast zijn alle filialen ook geopend om webshop en telefonische bestellingen op te halen en eventueel retour te brengen. 

Wij kijken er naar uit om u weer te zien in een van onze winkels! Klik hier voor een overzicht en telefoonnummers van onze filialen. Of maak direct online een afspraak.iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Handmatig overmaken
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.