Klantenservice

Bij Van Vuuren Mode vindt u de laatste damesmode en dameskleding online of in één van onze 26 winkels. Binnen de grote collectie kunt u naar eigen smaak mixen en combineren. De collectie wordt continue aangevuld met nieuwe kleding stukken van grote merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber, Taifun, Gardeur, Frank Walder, DFVV, Gil Bret, Concept K, Fuchs en Schmitt, Zerres en Via Appia.

De service van 26 winkels en het gemak van thuis winkelen
Heeft u het te druk om één van de Van Vuuren Mode winkels te bezoeken? Maar wilt u daar u bestelling wel ophalen? Bij Van Vuuren Mode is dat geen probleem. U ziet, bestelt en betaalt online en haalt het op in één van onze 26 filialen in Nederland. Ook als u een klacht of vraag heeft kunt u contact opnemen met de webshop, maar we helpen u dan ook graag in één van de winkels.

Bezorgen
Van Vuuren Mode verstuurt alle bestellingen via PostNL. Het PostNL systeem is een van de betrouwbaarste pakketdiensten van Nederland. Van Vuuren verstuurt de bestellingen binnen 5 werkdagen. Tevens is het mogelijk om uw bestelling af te halen in één van onze filialen.

Betalen
Bij Van Vuuren Mode kunt u op de volgende manieren betalen; IDEAL, Creditcard, Mister Cash en een bankoverschrijving.

Meer dan een aankoop
Bij Van Vuuren Mode staat perfecte service voorop. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw bestelling of om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar via email, webshop@vanvuurenmode.nl of telefoon 0251-659823.

Veel plezier met winkelen!

Divide