Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Bij ons kunt u kiezen hoe u wilt betalen. Met IDEAL of creditcard. En voor onze klanten uit België hebben wij de betaal methode MisterCash. Kies de betalingswijze die u het handigst vindt! Bij de kassa geeft u aan hoe u de artikelen wilt betalen. Bestelling boven de € 100 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 100 wordt € 5,95 in rekening gebracht en voor bestellingen vanuit België en Duitsland rekenen wij €9 verzendkosten.

Aankopen met IDEAL
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen betalen. IDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard
Via een beveiligde verbinding kunt u betalen met uw MasterCard of Visa Card.

Heeft u nog vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Ons e-mail adres is [email protected]. Onze klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op feestdagen is onze klantenservice gesloten.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.