Ruilen & Retourneren

Indien uw aankoop niet naar wens is, wordt u de mogelijkheid geboden om aangekochte artikelen die niet aan uw wensen voldoen te retourneren.

Bij Van Vuuren Mode online shop heeft u een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Tijdens deze termijn kunt u het artikel bekijken en of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van deze zichttermijn is de koopovereenkomst tot stand gekomen.

Van Vuuren Mode online shop hanteert regels voor retourneren. Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

- binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd
- het oorspronkelijke prijskaartje nog heeft
- het artikel niet gebruikt en onbeschadigd is

Het artikel kan kosteloos geretourneerd worden naar ons antwoordnummer of retour gebracht worden in één van onze winkels. Retouren vanuit het buitenland kunnen niet kosteloos naar het antwoordnummer worden geretourneerd, wij vergoeden tot maximaal 10 euro voor de gemaakte kosten bij retouren uit het buitenland.

Het is ook mogelijk om een artikel om te ruilen voor een andere maat, kleur of ander artikel. U kunt dit aangeven op het retourformulier. Verdere informatie over retourneren vindt u bij uw bestelling.

Heeft u nog vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Ons e-mail adres is webshop@vanvuurenmode.nl of telefoon 0251-659823. Onze klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op feestdagen is onze klantenservice gesloten.


Divide