Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Indien uw aankoop niet naar wens is, wordt u de mogelijkheid geboden om aangekochte artikelen die niet aan uw wensen voldoen te retourneren.

Bij Van Vuuren Mode online shop heeft u een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Tijdens deze termijn kunt u het artikel bekijken en of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van deze zichttermijn is de koopovereenkomst tot stand gekomen.

Van Vuuren Mode online shop hanteert regels voor retourneren. Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

- binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd
- het oorspronkelijke prijskaartje nog heeft
- het artikel niet gebruikt en onbeschadigd is

Het artikel kan geretourneerd worden met standaard verzending of gratis retour gebracht worden in één van onze winkels. Voor retouren vanuit het buitenland betaalt u de lokale verzendkosten.

Het is ook mogelijk om een artikel om te ruilen voor een andere maat, kleur of ander artikel. U kunt dit aangeven op het retourformulier. Verdere informatie over retourneren vindt u bij uw bestelling.

Heeft u nog vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Ons e-mail adres is [email protected] of telefoon 0251-659823. Onze klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op feestdagen is onze klantenservice gesloten.


iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.