Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons

Familiebedrijf
Modehuis Van Vuuren is in 1962 begonnen als fournituren winkel in Enkhuizen. Een winkel met knopen, garen en band. Later werd het assortiment uitgebreid met lingerie. Op een zeker moment is de familie begonnen met de verkoop van mantels, deux-pièces en japonnen en dit werd een groot succes. De kleding collectie breidde zich langzamerhand uit en nieuwe merken werden aan de collectie toegevoegd. Al snel verhuisde het gezin naar Heemskerk en begon daar een tweede winkel met nog meer confectie merken in het hogere prijssegment. Deze winkel liep vanaf dag één. Winkels in Castricum en Den Helder volgden.

Vanaf de jaren 80 is het filiaalbedrijf gegroeid tot 26 vestigingen en nog altijd is Van Vuuren Mode een familiebedrijf met medewerksters met hart voor de zaak. U bent van harte welkom in één van onze filialen en in onze online shop.

Bij Van Vuuren Mode vindt u de laatste damesmode. Binnen de grote collectie kunt u naar eigen smaak mixen en combineren. De collectie wordt continu aangevuld met de nieuwste items. Heeft u het te druk om één van de Van Vuuren Mode winkels te bezoeken, maar u wilt uw bestelling daar wel ophalen? Bij Van Vuuren Mode is dat geen probleem. U ziet, bestelt en betaalt online en haalt uw bestelling op in één van onze winkels in Nederland. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Ook als u een klacht of vraag heeft, helpen we u graag in één van de winkels. U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice, webshop@vanvuurenmode.nl of telefoon 0251-659823.
iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Handmatig overmaken
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.